Kampeer regels

“ De beste plek om in het voorjaar door te brengen . Je wilt in het voorjaar op reis, maar je weet nog niet waarheen ? Dan is deze camping een aanrader”

Veronica

Onze Kampeer regels


Eigenlijk dienen wij altijd en overal rekening te houden met elkaar, dat is op een camping dus niet anders.

Zorg er dus voor dat mensen zich niet aan je gaan ergeren en dat jij jezelf ook niet gaat ergeren aan andere. Je bent tenslotte op vakantie.


Neem deze dan dus ook in acht. Maar er zijn ook een paar (soort) ongeschreven kampeerregels.

Niet alles kan worden opgetekend in een camping reglement, in veel gevallen is het dan ook fatsoen en een beetje logisch nadenken.

En om nu elk campingreglement uit je hoofd te gaan leren is ook weer zo wat.


Afwas doen

Je doet je afwas op de daarvoor bestemde plaatsen op de camping, dus niet je pannen gaan afwassen onder bijvoorbeeld de douche. Zo simpel kan het zijn. Spoel de wasbak na gebruik ook netjes schoon. De gebruiker erna hoeft echt niet al de ingrediënten van je pastaschotel te weten hoor.


Ruim je rommel op

Laat altijd alles netjes achter. Want je eigen rommel ruim je op, gewoon even op zoek naar alle papiertjes en andere vuiltjes zodat je je plek netjes achter laat voor de volgende gast


Afval en lege flessen
Bij ons kunt geen flessen kwijt bij het afval maar wel in de glascontainer bij de plaatselijke supermarkt lege flessen of statiegeld flessen kwijt in Oosterwolde bij de Albert Heijn of bij de Poiesz Supermarkt Appelscha. We zien door de jaren ervoor dat er ook veel statiegeld wordt weggegooid anders en laten we er rekening mee houden juist dit terug te halen.

Toilet cassette legen

Leeg de cassette van de toilet op de daarvoor bestemde plaats, gooi dat dus niet in een wasbak. Wat vies als mensen dat legen op de verkeerde plaats. Daar staat de volgende even later de vaat te doen, bah.


Hond aan de lijn

Sommige kampeerders zullen het leuk vinden, maar lang niet iedereen zit op een snuffelende hond te wachten.


Vuurkorven  zijn verboden hier


Afval

We scheiden ons afval. Restafval mag dus in de grote ronde afvalbak, glas in de glasbak daarnaast, papier eveneens in een aparte bak. 


Niet water doorlatende Plastic of grondzeil antiworteldoek zijn verboden

ondergrond op kampeerplek niet mogelijk 

Ondergrondzeil Transparant dat mag als het er echt voor is gemaakt, wij hebben tegels er liggen waar dit op kan maar raden waterdoorlatende zeil aan en zijn te koop bij de kampeerwinkels.

Geluidsoverlast

Na 22.00 moet je volume toch echt naar beneden. Je hoeft echt niet om 22.00 al stil in je slaapzak te liggen hoor, maar probeer gewoon het geluidsniveau ietsje te beperken.


Sociaal bewust kamperen

Is kamperen dan ingewikkeld? Nee helemaal niet. Maar ga gewoon niet vliegeren boven je mede kampeerders. Maak niet zomaar een kampvuur, dat is op vrijwel alle campings verboden. Zo kunnen wij nog vele voorbeelden opnoemen. Gewoon een beetje je boerenverstand gebruiken en je komt al een heel eind. Je hoeft je dus ook niet anders te gaan gedragen, je moet je leven op de camping wel leefbaar houden. Je moet zelf niet een naar gevoel krijgen van “doe ik het wel goed”? En je mag dus best weleens (on)bewust een regeltje overtreden hoor. Het is tenslotte vakantie en dan leven we allemaal net iets losser dan thuis.

ETEN & DRINKEN


Er is een eetgelegenheid "Eethuis Aekingerzand" met speeltuin voor de kinderen.Hier kunt u ook uw  bestellingen afhalen of heerlijk van het uitzicht genieten van de 'Kale Duinen'.



LEES VERDER

APPARTEMENTEN EN TARIEVEN.


LEES VERDER

SANITAIR


LEES VERDER

OVER ONS


Deze Camping werd in 1990 door Jan en Wilhelmina Scheepstra opgericht en is nog steeds een prachtige camping. Er is heerst hier een gemoedelijke sfeer, en heeft in de jaren ook naar de wens van de gasten de camping gemoderniseerd.



LEES VERDER